CV lekkage in Groningen

Krijgt u geen warm water meer uit uw kraan? Valt uw ketel uit? Grote kans dat er ergens in uw ketel een lek zit. Een CV lekkage is een vervelend probleem. Niet alleen zit u zonder warm water, bovendien kan een lekkage voor veel schade aan uw CV ketel zorgen. Voorkom grotere problemen en schakel in Groningen en omgeving zo snel mogelijk uw expert in.

Snel hulp bij CV lekkage door Illing Afbouw & Montage

Heeft u in Groningen last van een CV lekkage of CV storing? De mannen van Illing Afbouw & Montage lossen het voor u op. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis hebben we altijd een oplossing voor uw CV lekkage.

Wij willen een CV lekkage niet vervelender maken dan dat het al is. Daarom zijn wij dag en nacht voor spoedgevallen bereikbaar. Zo hoeft u niet met een lekkage te blijven zitten. Bij ons wordt u altijd in een dag geholpen. Naast onze beschikbaarheid vinden we ook kwaliteit belangrijk. Kiest u voor ons? Dan zorgen wij voor een efficiënte oplossing en vakkundig advies om problemen in de toekomst te voorkomen.

Wilt u meer weten over onze diensten in Groningen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 050 - 799 93 08 of vul het contactformulier hieronder in. Wij staan voor u klaar!

Offerte aanvragen

Ochtend
Middag
Avond