Leidinglekkage in Groningen

Heeft u in uw woning of pand vochtplekken of is er sprake van een overstroming? Let dan op, want een lekkage kan in korte tijd veel schade aanrichten. Een leidinglekkage ontstaat vaak omdat uw leidingen zijn gaan slijten en daardoor niet meer goed op elkaar aansluiten. Dit is vaak het geval bij oude huizen. Maar ook nieuwe huizen kunnen met lekkages te maken krijgen door een verkeerde montage van het leidingwerk of een verstopping. Hoe langer u met een lekkage blijft zitten, hoe meer schade er ontstaat.

De oplossing bij een leidinglekkage: JBP Wildeboer

Schakel bij een lekkage altijd een professional in. Zo bent u snel van uw lekkage af en lopen de kosten niet verder op. JBP Wildeboer is een expert in lekkages verhelpen. Kies u voor ons? Dan wordt u altijd binnen 24 uur geholpen door ervaren vakmannen.

Heeft u een leidinglekkage en woont u in Groningen of in de omgeving van Groningen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 050 - 799 90 88.
Liever eerst inzicht in de kosten van uw klus? Vraag dan een offerte aan door het formulier hieronder in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Ochtend
Middag
Avond