Lekdetectie in Groningen

Heeft u een lekkage maar weet u niet waar het vandaan komt? Schakel dan een lekdetectie expert in. Veel leidingen lopen achter muren, onder vloeren of boven plafonds. Zo zijn ze mooi weggewerkt, maar het is lastig om er goed bij te kunnen. Vochtplekken ontstaan vaak ergens anders dan waar het lek zit.
Deze factoren maken het erg lastig om een lekkage op te lossen. Lekdetectie biedt uitkomst. Met geavanceerde apparatuur sporen wij uw lekkage zo op.

Uw lekdetectie expert in Groningen: LM Bedrijven

Logo LM BedrijvenLM Bedrijven spoort in Groningen en omgeving uw lekkage door middel van lekdetectie vakkundig op. Dat doen we zonder hak- en breekwerk. Zo maken we geen extra kosten en beperken we de overlast.

Verzekeraars zien eveneens de meerwaarde in van een lekdetectie expert. Dat komt omdat wij de schade en de kosten beperken. In veel gevallen kunt u daarom een volledige vergoeding van uw verzekeraar krijgen. Wij werken onder andere met thermografie, traceergasdetectie en endoscopie. Met thermografie kunnen we bijvoorbeeld zien waar muren qua warmte afwijken van de normale waardes. Zo kunnen we door muren ‘heen kijken’.

Kunt u in Groningen onze hulp gebruiken? Neem dan nu contact met ons op. Bel naar 050 - 799 93 19 of vul ons contactformulier hieronder in. Wij helpen u graag!

Afspraak maken