Rioollekkage in Groningen?

Een rioollekkage heeft verschillende oorzaken. Zo kan slijtage voor breuken of beschadigingen zorgen. Ook verstoppingen kunnen lekkages veroorzaken vanwege de druk die ze opbouwen. In andere gevallen zorgen wortels voor gaten of scheuren in uw riolering. Het gevolg? Een onaangename geur en een open verbinding met het riool. Rioolwater zorgt vervolgens voor schade aan uw woning. Zorg voor een snelle oplossing, neem contact op met een expert!

Wazo Riool: eerste hulp bij rioollekkage

Heeft u last van rioollekkage? Neem dan contact op met Wazo Riool. Wij zijn in geval van nood 24 uur per dag bereikbaar. Ook wordt u bij ons altijd binnen een dag geholpen. Wij onderzoeken met speciale apparatuur wat de oorzaak van uw rioollekkage is en zorgen vervolgens voor een snelle oplossing.

Schakel in Groningen en omgeving onze hulp vandaag nog in. Onze geschoolde vakmannen hebben jarenlange ervaren en weten precies hoe ze u moeten helpen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 050 - 799 93 18 of door het invullen van het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Offerte aanvragen

Ochtend
Middag
Avond